TID: 1 1/2-2 h
UGN: 200˚C
GRÄDDA: ca 30 min
RÄCKER TILL: en pajform på 30 cm
Köksredskap
Måttsats - dl, msk
Bunke och något att röra ihop med
Skärbräda och kniv
Ingredienser: Botten
1 sats chokladpajdeg
Ingredienser: Fyllning
300 g färskost
1/2-1 dl vispgrädde
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
2-3 msk spad från persikohalvorna
3-4 persikohalvor (konservburk)
Ingredienser: Garnering
Florsocker
Gör så här:
1. Gör pajdegen. (Länk till grundrecept på pajdeg finner du under ingredienser till botten).
2. Höj eller sänk ugnsvärmen (beroende på vilket pajskal du valde att göra).
3. Blanda eller vispa till alla ingredienserna (förutom persikohalvorna) till fyllningen och bred ut krämen över pajskalet.
4. Skär upp persikohalvorna i klyftor och dekorera pajen. Tryck ner dem lite i krämen.
5. Grädda i mitten av ugnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar